Zgodnie z założeniami innowacji pedagogicznej ,,Kucharz- barista” realizowanej w ramach projektu ,,Zintegrowany rozwój szkolnictwa zawodowego” 31 uczniów Branżowej Szkoły I stopnia nr 2, kształcących się w zawodzie Kucharz, wzięło udział w szkoleniu, którego celem było nabycie wiedzy i umiejętności związanych ze znajomością ziarna kawy, parzenia i podawania kawy oraz technik dekorowania kaw – latte art. Szkolenia prowadził Pan Jacek Zaniewicz ze Szkoły Baristów Colours of Coffee w Warszawie. Anna Wójcik- kierownik szkolenia praktycznego
2021-06-18 09:20:24Zdjęcie 1 z 22
Zdjęcie 2 z 22
Zdjęcie 3 z 22
Zdjęcie 4 z 22
Zdjęcie 5 z 22
Zdjęcie 6 z 22
Zdjęcie 7 z 22
Zdjęcie 8 z 22
Zdjęcie 9 z 22
Zdjęcie 10 z 22
Zdjęcie 11 z 22
Zdjęcie 12 z 22
Zdjęcie 13 z 22
Zdjęcie 14 z 22
Zdjęcie 15 z 22
Zdjęcie 16 z 22
Zdjęcie 17 z 22
Zdjęcie 18 z 22
Zdjęcie 19 z 22
Zdjęcie 20 z 22
Zdjęcie 21 z 22
Zdjęcie 22 z 22