Zamknij
09:20, 18.06.2021

Zgodnie z założeniami innowacji pedagogicznej ,,Kucharz- barista” realizowanej w ramach projektu ,,Zintegrowany rozwój szkolnictwa zawodowego” 31 uczniów Branżowej Szkoły I stopnia nr 2, kształcących się w zawodzie Kucharz, wzięło udział w szkoleniu, którego celem było nabycie wiedzy i umiejętności związanych ze znajomością ziarna kawy, parzenia i podawania kawy oraz technik dekorowania kaw – latte art. Szkolenia prowadził Pan Jacek Zaniewicz ze Szkoły Baristów Colours of Coffee w Warszawie.

Anna Wójcik- kierownik szkolenia praktycznego

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
Dożynki Gminne 2025 w Gzach pełne atrakcji
zobacz fotorelację
Sołectwa gminy Obryte pokazały kunszt
zobacz fotorelację
Plantacja marihuany w powiecie pułtuskim
zobacz fotorelację
Wesele Boryny
zobacz fotorelację
Wakacyjne treningi dziewcząt z Winnicy
zobacz fotorelację
Profesor Robert Gajda świętuje tytuł profesorski
zobacz fotorelację
IV Konkurs Kuchni Myśliwskiej w Pułtusku
zobacz fotorelację
Dożynki 2025 w Pniewie – muzyka i wspólne święto
zobacz fotorelację
Koncert „Lato Kresów” za nami!
zobacz fotorelację
Awanse zawodowe nauczycieli szkół Powiatu Pułtuskiego
zobacz fotorelację

komentarze ()

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz