Zamknij
09:20, 18.06.2021

Zgodnie z założeniami innowacji pedagogicznej ,,Kucharz- barista” realizowanej w ramach projektu ,,Zintegrowany rozwój szkolnictwa zawodowego” 31 uczniów Branżowej Szkoły I stopnia nr 2, kształcących się w zawodzie Kucharz, wzięło udział w szkoleniu, którego celem było nabycie wiedzy i umiejętności związanych ze znajomością ziarna kawy, parzenia i podawania kawy oraz technik dekorowania kaw – latte art. Szkolenia prowadził Pan Jacek Zaniewicz ze Szkoły Baristów Colours of Coffee w Warszawie.

Anna Wójcik- kierownik szkolenia praktycznego

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
Koncert Patriotyczny w Pułtusku
zobacz fotorelację
Rusza rekrutacja dla studentów
zobacz fotorelację
107 rocznicy odzyskania Niepodległości
zobacz fotorelację
Wyszli na pola i... znaleźli kosmiczne skarby!
zobacz fotorelację
Pułtusk odnawia kanały!
zobacz fotorelację
Ślubowanie w PSP Przemiarowo
zobacz fotorelację
Pasowanie na Pierwszaków w pułtuskiej Czwórce
zobacz fotorelację
Strażacy z powiatu pułtuskiego walczyli całą dobę
zobacz fotorelację
Pożar słomy w Glinicach Domaniewie
zobacz fotorelację
Przygotowania do 100 lecia parafii w Dzierżeninie
zobacz fotorelację

komentarze (0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz