„Staż i praktyka atutem przyszłego pracownika”
W dniach 7-9 czerwca, w ramach realizowanego w Zespole Szkół im. B. Prusa projektu unijnego „Staż i praktyka atutem przyszłego pracownika”, odbyła się pierwsza tura kursu cukierniczego prowadzonego przez mistrza sztuki cukierniczej Pawła Zalewskiego.
Uczniowie mieli niepowtarzalną okazję nabyć umiejętności wytwarzania oraz dekoracji ciast i tortów. Wszystkie wyroby zostały sporządzone od podstaw wyłącznie z naturalnych składników. Zdjęcia są najlepszym dowodem wysokiego poziomu zajęć.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu wpu24.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Parafia w Pniewie ma nowego proboszcza
Parafia w Watykunie tyż
Tyż
19:44, 2025-05-08
Unia szykuje nowy system płatności
Identyfikacja stron transakcji na podstawie numeru telefonu to zły pomysł. To wybitnie bardzo zły pomysł
kek
17:35, 2025-05-08
Korzystasz z BLIK-a? Twórcy ostrzegają
Taki super świetny system ale chargeback nie ma. Więc bezpieczeństwo transakcji tym mniejsze
yyyyam
17:33, 2025-05-08
Czy to nowy rekord prędkości w Gródku Nowym?
Mandaty stanowczo za niskie to co teraz razy dwa i moze by choć troche pobudziło wyobraźnię
Zbychu
17:32, 2025-05-08
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz